RTCZH

PRIVACY POLICY

Dit is de privacy policy van RTC-ZH, gevestigd te Rijswijk en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24446928 (hierna: "RTC-ZH"). Deze privacy policy omschrijft welke persoonsgegevens RTC-ZH verwerkt en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt.

  1. Gebruik van persoonsgegevens
    • RTC-ZH vraagt (mogelijk) persoonsgegevens van je indien je:
    • Deelneemt aan activiteiten van het RTC-ZH.
    • RTC-ZH verzamelt op deze wijze de volgende (persoons)gegevens:
    • naam;
    • adres;
    • e-mailadres;
    • telefoonnummer;
    • leeftijd;
    • geslacht;
    • gegevens over afspraken
    • prestatiegegevens en talentstatus.
    • Daarnaast maakt en gebruikt het RTC-ZH foto’s en video’s van wedstrijden en trainingen, laat foto’s en video’s maken of gebruikt bestaand materiaal.
    • RTC-ZH gebruikt deze gegevens (mogelijk) om:
    • contact met je op te nemen of te onderhouden;
    • activiteiten en begeleiding te plannen;
    • RTC talenten worden vermeld op de website met naam foto en talentstatus, in het jaarverslag en rapportage aan bijvoorbeeld KNRB en Rotterdam Topsport;
    • RTC talenten en overige roeiers kunnen in de vorm foto, video en tekst worden vermeld in uitingen op website en social media over wedstrijden en RTC-activiteiten.
  2. Informatie, wijziging en bezwaar
    • Je kunt contact opnemen met RTC-ZH via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor:
    • meer informatie over de wijze waarop RTC-ZH persoonsgegevens verwerkt;
    • vragen naar aanleiding van deze privacy policy;
    • inzage in de persoonsgegevens die RTC-ZH met betrekking tot jou verwerkt;
    • bezwaar tegen het gebruik van jouw gegevens door RTC-ZH.
  3. Derden
    • RTC-ZH verstrekt jouw gegevens aan de volgende derden:
    • Naam, foto en prestatiegegevens van talenten worden opgenomen in het jaarverslag;
    • Naam, foto en prestatiegegevens van talenten en worden separaat geleverd aan de KNRB;.
    • Deze derden (vooral, maar niet uitsluitend KNRB, Rotterdam Topsport en deelnemende verenigingen) gebruiken de gegevens voor het beoordelen van de resultaten van het RTC en het identificeren van talenten voor het ANRT (KNRB).
  4. Melding Autoriteit Persoonsgegevens
    • Wanneer er ondanks de door ons getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op onze beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van jouw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld.
  5. melding aan betrokkene
    • Je wordt van een eventuele inbreuk op onze beveiliging op de hoogte gesteld, indien de inbreuk waarschijnlijk ongunstige gevolgen heeft voor jouw persoonlijke levenssfeer.
  6. Wijzigingen privacy policy
    • Het kan voorkomen dat het in deze privacy policy opgenomen beleid in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden je daarom aan om onze privacy policy regelmatig te bekijken.