World Cup III Rotterdam

Na een intensieve voorbereidingsperiode voor zowel de organisatie als alle atleten, was 12 t/m 14 juli de finale van de World Cup in Rotterdam. De roeiers van TEAM NL streden voor het thuispubliek om de medailles en vele roeiers en coaches vormden dit thuispubliek. En dit alles op oer-Nederlands terrein met molens op de achtergrond: onze eigen WAB.

Met als resultaat 1 gouden, 1 zilveren en 2 bronzen medailles voor Nederland. Gefeliciteerd voor de winnaars!

Lees meer: World Cup III Rotterdam

European Universities Rowing Championship

Het EUSA is gestart! Op de European Universities Rowing Championship in het Servische Subotica nemen universiteitsploegen uit heel Europa het tegen elkaar op. Tien ploegen uit Zuid-Holland vertegenwoordigen de TU Delft en de Erasmus universiteit. De roeiers van Skadi, Proteus-Eretes en Laga, hebben de weken na de slotwedstrijden hard door getraind en zullen laten zien wat ze waard zijn.

Lees meer: European Universities Rowing Championship

WAB weekend

door Marlou ā€“ coach lichte dames Proteus-Eretes
Gedurende het paasweekend was het gezellig druk op de Willem-Alexanderbaan. Enerzijds gebruikten de wedstrijdroeiers van de USR Triton en RSVU Okeanos de baan om te trainen, anderzijds was een gedeelte van de RTC talenten aanwezig om de laatste puntjes op de ā€˜iā€™ te zetten, zo het laatste weekend voor het NK kleine nummers.

Lees meer: WAB weekend